Tvrtka FAIRYLAND HEALTH d.o.o. u 2023. godini donira Hrvatskim državnim bolnicama odjelima urologije i gastroenterologije Prolom vodu. Donacija Prolom vode obuhvaća OB Bjelovar, KBC Rijeka, KBC Osijek, OB Zadar, OB Sisak, KB Dubrava, KB Merkur, OB Pula i KBC Zagreb.

Ovim činom tvrtka FAIRYLAND HEALTH d.o.o. pokazuje svoju predanost pružanju pomoći pacijentima i stručnom osoblju u državnim bolnicama. Navedena donacija ima za cilj poboljšati kvalitetu skrbi i olakšati rad medicinskog osoblja u Hrvatskim državnim bolnicama.

Tvrtka FAIRYLAND HEALTH d.o.o. je inače prepoznata po svojim proizvodima koji su usmjereni na zdrav i kvalitetan život, a njezina posvećenost kvaliteti i inovacijama prepoznata je među stručnom javnosti. Kao društveno odgovorna tvrtka, FAIRYLAND HEALTH d.o.o. kontinuirano podržava zajednicu i svojim doprinosom nastoji pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Ova donacija je samo jedan od primjera društvene odgovornosti i humanosti koja bi mogla potaknuti i druge tvrtke i pojedince da slijede njihov primjer.

Nadamo se da će ovakvi dobri primjeri potaknuti druge da pomognu u poboljšanju zdravstvene skrbi u Hrvatskoj te da će se zajedničkim naporima doprinijeti boljem i zdravijem društvu za sve.

  • 14.05.2023.by Ivan M.