Dragi posjetitelji,

S ponosom želimo podijeliti s vama novost o našem sudjelovanju na 8. kongresu dermatovenerologije koji se nedavno održao u Osijeku od 25. do 28. travnja 2024. godine. Naša tvrtka je s ponosom sudjelovala kao financijski sponzor i sponzor s proizvodom Prolom voda.

Kongres je bio iznimno važan događaj koji je okupio stručnjake iz područja dermatovenerologije iz Hrvatske i šire. S obzirom na brzi razvoj struke i sve veći utjecaj terapijskih opcija na kvalitetu života pacijenata, bilo je odlučeno da se kongres održava češće, što je ovo bio prvi put nakon dvije godine.

Glavne teme kongresa bile su pedijatrijska dermatologija, dermatološka onkologija, upalne i imunološki posredovane dermatoze te infektivne bolesti u dermatovenerologiji, uz naravno, slobodne teme.

Na kongresu smo imali priliku čuti niz zanimljivih predavanja i sudjelovati u raspravama o najnovijim spoznajama i terapijskim pristupima u dermatovenerologiji. Također, bili smo prisutni na promociji knjige “Psorijaza: od imunopatogeneze do suvremene terapije”.

Ovaj kongres bio je izvrsna prilika za razmjenu znanja i iskustava te za povezivanje s kolegama iz struke. Ponosni smo što smo podržali ovaj važan događaj te se veselimo budućim suradnjama i doprinosima u području dermatovenerologije.

  • 20.05.2024.by Ivan M.