Tvrtka FAIRYLAND HEALTH d.o.o. je podržala stručni skup MedRi 2023 konferenciju pružanjem sponzorstva proizvodom Prolom voda.

Konferencija “First International Conference on Teaching and Learning in Medical Education” i “First International Student Satellite Symposium on Future Doctors Educating the World” održana je od 30. ožujka do 2. travnja 2023. godine u Rijeci i Lovranu. Pretkonferencijski događaji uključivali su tematsku Dekansku konferenciju “Izazovi i budućnost medicinske izobrazbe u Republici Hrvatskoj” i tri panelne rasprave posvećene (pred)diplomskoj i poslijediplomskoj specijalističkoj izobrazbi te Hrvatskom kvalifikacijskom okviru, održani u Guvernerovoj palači 30. ožujka. Tijekom preostala tri dana, konferencija se održavala u hotelu Excelsior u Lovranu, kroz 18 tematskih sekcija i 80 izlaganja. Na posljednjem danu, Dekan Medicinskog fakulteta u Rijeci predstavio je zaključke konferencije u obliku Lovranske deklaracije, koja uključuje kratkoročne i dugoročne ciljeve kojima se medicinski fakulteti obvezuju na unaprjeđenje medicinske izobrazbe na svim razinama u Republici Hrvatskoj.

Konferenciji je prisustvovalo 400 sudionika uživo i 1400 online sudionika, a pozvani predavači iz 11 država održali su 97 predavanja. Na studentskom simpoziju sudjelovalo je više od 30 studentskih organizacija i sekcija, a program je uključivao 13 tematskih sekcija i 43 izlaganja. Poseban doprinos konferenciji dalo je 54 studenata volontera s Medicinskog fakulteta u Rijeci. Tvrtka FAIRYLAND HEALTH d.o.o. je pružanjem sponzorstva proizvodom Prolom voda doprinijela uspješnom održavanju konferencije.

  • 14.05.2023.by Ivan M.